© Pyrford Homes Ltd & Pyrford Properties Ltd 2011 Click to return to the home page Click for a selection of house builds Click for a selection of new build properties Click for a selection of commercial projects Click for a selection of extensions and conversions Click to see some of our challenges Click to go to contact and about details Click to see our award and news page As part of a bigger project Oasis dental practice received a new addition, which uplifted the whole look of the building. A new access from the remodelled car park at the rear leads into the reception area, Once booked in its into the waiting room to relax in an Oasis. This part of the larger project was released at an early stage so that Pyrford could enter the existing surgery above to convert that and other parts of the building into flats. The new reception had to be connected to the extension whilst being housed in the original building which was at a different level. Step in the carpenters with skill to create a curved ramp to facilitate disabled customers was created. Reception and Waiting rooms Face to face - first impressions Project details       The surgery has new livery 07860 148251 01252 794647 Creating by hand a disabled ramp